За нас

За нас


Bookvila.bg е онлайн каталог за вили, къщи за гости, малки семейни хотели и апартаменти под наем в цяла България, които да наемете за вашата почивка. При нас бързо, лесно и приятно ще намерите мечтаното място за перфектна почивка, мястото за празнуване на рожден ден, имен ден, сватба, кръщане, юбилей, фирмени партита, тиймбилдинг или просто весела семейна сбирка или среща с приятели.

Ние сме млади и амбициозни хора, които с много желание и професионализъм се опитваме да създадем едно пространство, в което да бъдат събрани възможно най-много обекти за настаняване. Целта ни е bookvila.bg да се превърне в най- търсения и посещаван сайт в България от хора търсещи къде да почиват. За това всички вили, къщи за гости, хотели и апартаменти са проверени и потвърдени и вие скъпи гости може да сте сигурни че те са реални и съществуват.

Щастливи гости и доволни домакини!

  • Скъпи Домакини, моля бъдете гостоприемни и коректни с вашите гости! Те са избрали именно Вас!
  • Скъпи Гости, моля спазвайте правилата на домакините, не чупете и не рушете. Всички вили, къщи и апартаменти освен с много любов, са направени и с много труд и усилия! Уважавайте ги!

Успех на всички!

Телефон за контакт с нас:  0899982870

Ако желаете да се регистрирате и да добавите вашето място за почивка в нашия каталог, може да го направите от тук или да ни пишете на мейл: info@bookvila.bg

 

 
×

Изпратете запитване


 
момент...
×

Име


Моля, споменете, че се обаждате чрез сайта Бук Вила

Лице за контакт:
Телефон:
  Къщи за гости

Семейни хотели

Апартаменти

На планина

На море

Спа

Специални Оферти

Забележителности


Населени Места

Блог

за
собственици